IT

Vi erbjuder datorhjälp, datasupport, datastöd till företag, föreningar och privatpersoner. Vi finns i Surahammar men utför arbeten i Västerås, Enköping, Hallstahammar, Köping, Fagersta, hela Västmanland med omnejd. Längre uppdrag tas över hela Sverige.

– Installation av hård & mjukvara.
Vare sig ni vill bygga ett nytt fungerande kontorsnätverk med 20 datorer och servrar eller bara uppgradera nuvarande klienter, så kan vi hjälpa till med detta.

– Försäljning av IT-Utrusting.
Vi kan hjälpa dig med att köpa in IT-utrustning & mjukvara. Det kan vara datorer, skrivare, tv-apparater, läsplattor, bläck, toner, sladdar & kontakter eller ny programvara. Vi har god inköpskompetens och hjälper dig att välja rätt produkt till ett konkurrenskraftigt pris.

– Remote Support / Fjärrhjälp.
När du har ett problem med datorn eller ett program och vi känner att det är svårt att förklara allt via telefon så kan vi koppla upp oss mot din dator så länge eran internetuppkoppling fungerar.

– RemoteBackup.
Remotebackup är en online backuplösning som på ett mycket lättanvänt, säkert och kostnadseffektivt sätt säkerhetskopierar er data över Internet.

– Data räddning.
Vi vet att man kan förlora data av en mängd olika omständigheter. Virus, datakrasch eller ofrivillig radering. Oavsett hur du förlorat data kan vi undersöka om det är möjligt för dig få tillbaka dina bilder, dokument eller annan data.